Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі
| 
 Назва: (Title)  | 
Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі | 
| 
 Автори: (Authors)  | 
Стадник, Ігор Stadnyk, Igor Стадник, Роксолана Stadnyk, Roksolana  | 
| 
 Бібліографічний опис: (Bibliographic description)  | 
Стадник І. Метод визначення продуктивності праці в хлібопекарській галузі [Текст] / І. Стадник, Р. Стадник // Соціально-економічні проблеми і держава. — 2009. — Вип. 1 (2). — С. | 
| 
 Інші назви: (Other titles)  | 
Estimating method of productivity of labour in the bakery sphere | 
| 
 Дата публікації: (Date of publication)  | 
2009 | 
| 
 Видавник: (Editor)  | 
Терно-Граф | 
| 
 УДК: (UDC)  | 
664:653.1 | 
| 
 Ключові слова: (Key words)  | 
продуктивність праці технічний рівень підприємства  | 
| 
 Серія/Номер: (Series/Number)  | 
Випуск 1 (2); | 
| 
 Короткий огляд (реферат): (Short preview)  | 
В умовах технічного прогресу вдосконалення системи визначення показників продуктивності праці є актуальним завданням. Пропонується новий підхід щодо розрахунку продуктивності праці в хлібопекарській галузі. | 
| 
 URL: (Уніфікований ідентифікатор ресурсу)  | 
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1817 | 
| ISSN: | 2223-3822 | 
| 
 Розташовується в колекціях: (Is situated in collections)  | 
 Журнал „Соціально-економічні проблеми і держава“, 2009, Випуск 1(2)  | 
